Voorstellingen oktober 2024
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 4 Oktober 2024
Cabaret
Bolder & Van Santen
Noem het een huwelijk

In ’Noem het een huwelijk’ vertrekken Bolder & Van Santen vanuit een berg huisraad van zomaar een man en zomaar een vrouw. Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden.

Kies aantal:
100
Zaterdag 5 Oktober 2024
Cabaret
Andre Manuel
Het goddelijke lichaam

Het Goddelijke Lichaam is het tweede deel van een nu al belachelijk succesvol drieluik over de mens, de mensen en de mensheid. Het Goddelijke Lichaam is voor alles een voorstelling over vlees. De hamlap. De micropenis. Kanonnenvoer. Borstvergrotingen. Protheses. IJdelheid. Snijwonden. Knietjes die al dan niet gegeven worden. En een paar bipsen. Bloot.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
101
Vrijdag 11 Oktober 2024
Cabaret
Andermans Veertjes (reprise)
Ik mag de ezel zijn

Andermans Veertjes (Andermans Veren Live) komt volgend seizoen met een heerlijke muzikale familievoorstelling! ‘Ik mag de ezel zijn’- naar het beroemde lied van Harrie Jekkers- is een voorstelling die de mooiste liedjes uit het Nederlands repertoire laat horen. Liedjes van de Stratemakeropzeeshow tot Kinderen Voor Kinderen, van MEAU tot Circus Kusters, van Racoon tot Annie M.G. Schmidt, van Goldband tot Hamelen. Maar ook hits van Snelle, Antoon en Maan.

Nog 5 kaarten beschikbaar!
Kies aantal:
102
Zaterdag 12 Oktober 2024
Cabaret
Nilgun Yerli
Later als ik dood ben

Er is heel veel later in ons leven. Dat begint al in je kindertijd: `Dat begrijp je later wel.' Of: `Later als je groot bent zul je er vast anders over denken.' Maar ook aan al dat later komt een einde, maar aan dat einde moet je helemaal niet denken. Daarvoor heb je je handen veel te vol aan al het later waarin je terecht bent gekomen. Maar wat is van belang en wat niet? Hoe maak je het absurde minder absurd? Of moet je het absurde juist nog absurder maken om het leven avontuurlijk te houden? Nilgün Yerli onderzoekt dat alle op volle kracht en met hart & ziel.

Kies aantal:
103
Vrijdag 18 Oktober 2024
Muziektheater
Tim Grimm
met Sergio Webb

De Amerikaanse singer/songwriter en acteur Tim Grimm wordt in zijn thuisland gezien als de renaissance man van de podiumkunsten. Een wereld waarin hij een rijke en gevarieerde carriere opbouwde en zijn liefde voor muziek, reizen en acteren (in theater, film en televisie) combineert. Sergio Webb is een veelgevraagd sessiegitarist die optrad met de besten uit de Americana wereld, waaronder David Olney, Gail Davies en Rod Picott. Sergio Webb is een van de meest expressieve gitaristen die ik ooit zag en hoorde, ondanks zijn bescheiden houding buiten het podium.

Kies aantal:
104
Zaterdag 19 Oktober 2024
Cabaret
De Aimabele schoften
Grand Cru

Het succesvolle Wijncabaret van de Schoften krijgt een vervolg met hun voorstelling " Grand Cru " deze gaat over liefde voor wijn én vrouwen, verloren dromen en troost in moeilijke dagen. Nieuwe, mooie en behoorlijk hilarische liedjes over wijn, nóg persoonlijker ontboezemingen en smaakvolle interactie zullen de boventoon voeren. Marcel, Ferdinand en Izak hebben aandelen gekocht in een wijngaard. En dat zet de relaties flink onder druk. Maar onder druk wordt alles vloeibaar toch? Alles?

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
105
Vrijdag 25 Oktober 2024
Cabaret
Spruijt en Opperman
Verzingeving

Tegenwoordig moet alles ergens goed voor zijn. Iets is geen slordige fout, het is een kapitaal leermoment. Iets is niet afwijkend of raar, het is uniek. Geven moet altijd zin hebben en alles moet een reden hebben. En als die reden er niet is, dan verzinnen we hem wel. Waarom mag niks meer mislukken? Waarom mag je niet meer ergens géén zin in hebben? En waarom mag ongeluk of teleurstelling niet meer bestaan? Komt de grootste zin uiteindelijk niet na de zwaarste lessen?

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
106
Zaterdag 26 Oktober 2024
Cabaretfestival
Cameretten (1)
Halvefinalisten try-out tour

De halvefinalisten van Cameretten Festival 2024 trekken langs theaters om een try-out van hun act voor jou te spelen. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale pareltjes: tijdens de try-out tour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. Laat je verrassen door het verse en frisse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
107