Voorstellingen Cabaret
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.

Houd uw telefoon dwars om de omschrijving te lezen.
Vrijdag 13 September 2024
Cabaret
Kies aantal:
Louise Korthals
In Stukken

Korthals functioneert beter in stukken dan als geheel, zoveel is duidelijk. En ze heeft sterk de indruk dat dat ook steeds meer voor de wereld geldt. Daarom gaat ze op reïntegratietournee, finally, om te reïntegreren met zichzelf en met de wereld. Om te kijken of er nog wat te redden valt, want dat voelt toch minder lullig dan gered wórden. Met de ijdele hoop één avond volledig te zijn. Een muzikale en theatrale ode aan alles wat onaf is.

Kies aantal:
94
Zaterdag 14 September 2024
Cabaret
Steven Brunswijk
Altijd kind gebleven

Als kind zijnde sloeg mijn fantasie altijd op hol. De ene dag wilde ik bij de brandweer, en de andere dag wilde ik astronaut worden. Soms wilde ik voetballer worden en heel soms wilde ik ook nog bakker worden. Waarom? Geen idee! Naarmate we ouder worden, verliezen de meeste mensen hun dromen en daarmee ook het kind in zichzelf. Doe af en toe eens gek! En vraag jezelf eens af: ‘Wat wilde jij worden toen je klein was?”

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
95
Vrijdag 20 September 2024
Cabaret
Kies aantal:
Patrick Nederkoorn
Uit de klauwen

Patrick is een natuurvriend. Denkt hij. Als hij woont in een flatje in de stad. Maar dan verhuist hij met vrouw en kind naar een hutje in het bos. Met wel heel veel bomen, spinnen en teken. En als er dan ook nog een wolf door zijn straat loopt, wordt het beest in hem wakker. Hij waagt zich de natuur in om duidelijk te maken dat er niks gaat boven de mens.

Kies aantal:
96
Zaterdag 21 September 2024
Cabaret
Kies aantal:
Aron Elstak
Sidekick

In Sidekick geeft Aron een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Dat doet hij natuurlijk met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot. Kom het zien en neem vooral je eigen sidekicks mee.

Kies aantal:
97
Vrijdag 27 September 2024
Cabaret
Kies aantal:
Martijn Kardol
Fris

We komen allemaal wel op een punt in ons leven, waarop een frisse start erg ‘Welkom’ is. ‘Bang’ dat je geschiedenis je blijft achtervolgen? Tsja, dat is nu eenmaal ‘De Situatie’. En hoe ‘Ver van je bed’ het ook lijkt, ooit komt het op je pad.

Kies aantal:
98
Zaterdag 28 September 2024
Cabaret
Jochen Otten
De kwaadste niet

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. In zijn kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste niet.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
99
Vrijdag 4 Oktober 2024
Cabaret
Kies aantal:
Bolder & Van Santen
Noem het een huwelijk

In ’Noem het een huwelijk’ vertrekken Bolder & Van Santen vanuit een berg huisraad van zomaar een man en zomaar een vrouw. Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden.

Kies aantal:
100
Zaterdag 5 Oktober 2024
Cabaret
Andre Manuel
Het goddelijke lichaam

Het Goddelijke Lichaam is het tweede deel van een nu al belachelijk succesvol drieluik over de mens, de mensen en de mensheid. Het Goddelijke Lichaam is voor alles een voorstelling over vlees. De hamlap. De micropenis. Kanonnenvoer. Borstvergrotingen. Protheses. IJdelheid. Snijwonden. Knietjes die al dan niet gegeven worden. En een paar bipsen. Bloot.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
101
Vrijdag 11 Oktober 2024
Cabaret
Kies aantal:
Andermans Veertjes (reprise)
Ik mag de ezel zijn

Andermans Veertjes (Andermans Veren Live) komt volgend seizoen met een heerlijke muzikale familievoorstelling! ‘Ik mag de ezel zijn’- naar het beroemde lied van Harrie Jekkers- is een voorstelling die de mooiste liedjes uit het Nederlands repertoire laat horen. Liedjes van de Stratemakeropzeeshow tot Kinderen Voor Kinderen, van MEAU tot Circus Kusters, van Racoon tot Annie M.G. Schmidt, van Goldband tot Hamelen. Maar ook hits van Snelle, Antoon en Maan.

Kies aantal:
102
Zaterdag 12 Oktober 2024
Cabaret
Kies aantal:
Nilgun Yerli
Later als ik dood ben

Er is heel veel later in ons leven. Dat begint al in je kindertijd: `Dat begrijp je later wel.' Of: `Later als je groot bent zul je er vast anders over denken.' Maar ook aan al dat later komt een einde, maar aan dat einde moet je helemaal niet denken. Daarvoor heb je je handen veel te vol aan al het later waarin je terecht bent gekomen. Maar wat is van belang en wat niet? Hoe maak je het absurde minder absurd? Of moet je het absurde juist nog absurder maken om het leven avontuurlijk te houden? Nilgün Yerli onderzoekt dat alle op volle kracht en met hart & ziel.

Kies aantal:
103
Zaterdag 19 Oktober 2024
Cabaret
De Aimabele schoften
Grand Cru

Het succesvolle Wijncabaret van de Schoften krijgt een vervolg met hun voorstelling " Grand Cru " deze gaat over liefde voor wijn én vrouwen, verloren dromen en troost in moeilijke dagen. Nieuwe, mooie en behoorlijk hilarische liedjes over wijn, nóg persoonlijker ontboezemingen en smaakvolle interactie zullen de boventoon voeren. Marcel, Ferdinand en Izak hebben aandelen gekocht in een wijngaard. En dat zet de relaties flink onder druk. Maar onder druk wordt alles vloeibaar toch? Alles?

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
105
Vrijdag 25 Oktober 2024
Cabaret
Spruijt en Opperman
Verzingeving

Tegenwoordig moet alles ergens goed voor zijn. Iets is geen slordige fout, het is een kapitaal leermoment. Iets is niet afwijkend of raar, het is uniek. Geven moet altijd zin hebben en alles moet een reden hebben. En als die reden er niet is, dan verzinnen we hem wel. Waarom mag niks meer mislukken? Waarom mag je niet meer ergens géén zin in hebben? En waarom mag ongeluk of teleurstelling niet meer bestaan? Komt de grootste zin uiteindelijk niet na de zwaarste lessen?

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
106
Vrijdag 1 November 2024
Cabaret
Kies aantal:
Christian van Eijklenburg
Wanen

Zo’n debuut smaakt naar meer. Daarom bestormt Christian samen met zijn beamer vol zelfgemaakte visuals opnieuw de theaters. In zijn surrealistische en zinnenprikkelende cabaretperformance ‘Wanen’ versmelten realiteit en verbeelding tot er werkelijk geen touw meer aan vast te knopen is. Reis mee naar een parallel universum vol epische visuele droombeelden, tragikomische figuren, humoristische fantasten, wonderlijke wendingen en gekke elektronische deuntjes.

Kies aantal:
108
Vrijdag 8 November 2024
Cabaret
Kies aantal:
Arjan Kleton
Lomp

We zijn steeds sneller op onze teentjes getrapt, maar slaan we niet een beetje door? Nederlan-ders staan juist bekend om onze (soms ongevraagde) mening, wij zijn nu eenmaal een beetje lomp. Maar hoe meet je dat? Het ligt er maar net aan hoe je het brengt, wanneer je iets zegt en tegen wie je dat doet. Wat kun je nog wel zeggen en wat absoluut niet? Hij weet het zelf ook niet meer, dus in zijn nieuwe voorstelling ‘Lomp’ onderzoekt Arjan Kleton de grenzen tussen openhartig zijn en als onbeschoft worden gezien. De wereld anno nu is woke, hartstikke woke. En lomp tegelijk. Zelf is Arjan soms ook best een beetje lomp, maar nu wordt hij wakker.

Kies aantal:
110
Zaterdag 9 November 2024
Cabaret
Tim Hartog
Frictie

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze piekerende ADHD'er die opgegroeid is in Rotterdam Zuid, bezit meer tegenstrijdigheden die hem gevormd hebben. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende komiek die speelt met aannames en vooroordelen. Iedereen wil een zo leuk en comfortabel mogelijk leven leiden. Dit bereik je alleen niet door de gebaande paden te bewandelen. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf en met de wereld om ons heen, want zonder frictie is verandering ver te zoeken. En dat leuke leven al helemaal.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
111
Vrijdag 15 November 2024
Cabaret
Kies aantal:
Kim Schuddeboom
Doe maar rustig

Kim Schuddeboom komt met haar nieuwe voorstelling ‘doe maar rustig’. Scherp, ad rem, gevat, diepzinnig, ontroerend, pretentieus, gewaagd… Eigenlijk zoals alleen mannen dat kunnen. Kim (1985) is sinds 2020 lid van Comedytrain. Haar debuutvoorstelling ‘Ongeschreven’ werd genomineerd voor Neerlands Hoop 2023, een prijs die wordt gegeven aan de meest veelbelovende theatermakers. Doe maar rustig is haar tweede avondvullende voorstelling. Verder heeft Kim twaalf jaar gehockeyd.

Kies aantal:
112
Zaterdag 16 November 2024
Cabaret
Op Sterk Water
Kerst op sterk water

Misschien spelen ze een scene over het nieuwe recept voor de appeltaart van bakkerij Margriet? Een hartverscheurend lied over hoe Stadsbelang Gorinchem dit jaar nog een nieuwe brug wil realiseren? Of hoe Ferdinand dit jaar wel héél vroeg is met de kerstversiering? Van onverwachte persoonlijke blunders tot Gorkumse roddels, Op Sterk Water brengt de gekke, grappige, en soms gênante momenten uit Gorinchem en daarbuiten tot leven met hun unieke improvisatiestijl. Met Dave Luza, Maaike Martens, Daniel Koopmans en met op de piano: Sacha Hoedemaker.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
113
Vrijdag 22 November 2024
Cabaret
Kies aantal:
Yunus Aktas
Maakt niet uit

Yunus Aktas is geboren en getogen in Barneveld. In 2022 heeft hij alle prijzen gewonnen bij het Cameretten Festival. Daar kan je hem van kennen. Je kan hem ook kennen van zijn optreden in de Avondshow Stand-ups met Arjan Lubach op televisie. Of uit Toomler in Amsterdam. Maar de kans is groter dat je hem helemaal niet kent. Dat maakt Yunus niet uit.

Kies aantal:
114
Zaterdag 23 November 2024
Cabaret
Kies aantal:
Crins & Van der Elzen
Martijn Crins en Teun van der Elzen

Gezworen kameraden Martijn Crins en Teun van den Elzen gaan met z'n tweeën een (select!) aantal theaters in om samen, ieder voor zich, aan hun nieuwe voorstellingen te werken. Te slijpen. Te schaven. Te bikken. Te hakken. Te wroeten. Te ploegen. Te zaaien en te oogsten. Op deze unieke 'dubbelavond' spelen ze ieder drie kwartier. Puur, rauw en vooral heel erg grappig. Comedy zoals het bedoeld is. Zelf hebben ze er zin in.

Kies aantal:
115
Vrijdag 29 November 2024
Cabaret
Kies aantal:
Peter van Ewijk
Groeiramp

Na twee jaar lang uitvinders en uitvindingen te hebben bestudeerd om er een hilarische, multimediale cabaretvoorstelling van te maken, voelt hij dat zijn langverwachte Eureka-moment eraan zit te komen. Live, on stage, in uw theater zal hij iets uitvinden waarmee hij voor eens en voor altijd het venijn uit de hedendaagse, verwarrende, gepolariseerde maatschappij laat verdwijnen. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Geschiedenis wordt geschreven. Je zal er maar bij zijn die avond

Kies aantal:
116
Vrijdag 6 December 2024
Cabaret
Kies aantal:
Farida Laan
Zakkenwassers

Farida woont in een straat vol zakkenwassers. Wie klopt er aan de deur? En met welke geheime hartstocht? Een grootstedelijke patatbakker, een op drift geraakte kapster, een idealistisch handwerkcollectief, de leegte? Goedgebekt en flexibel voert Farida je mee in een magisch-absurdistisch universum. Een voorstelling waar je van duizelt, én van opkikkert.

Kies aantal:
118
Zaterdag 7 December 2024
Cabaret
Kies aantal:
Jacob Spoelstra
Oudjaarsconference 2024

Ze hebben allebei hun eigen kijk op het afgelopen jaar. Vader en dochter. Hij, de scherpe stand-up comedian, zij de liedjesmaker met een stem als een engeltje. Hij de boomer die de wereld ziet veranderen, zij het engeltje, die vindt dat de wereld niet snel genoeg verandert. Twee generaties met elk hun eigen kijk op het afgelopen jaar. De ene zo woke als een bos wortels, de ander ziet zijn stukje vlees heel langzaam verdwijnen. De boomer en het engeltje vertelt het verhaal van 2024 van 2 kanten: een zachte en een andere kant. Scherpe stand-up comedy omlijst met de liedjes die 2024 kleurden.

Kies aantal:
119
Vrijdag 13 December 2024
Cabaret
Kies aantal:
Davey Turnhout
Chaos

Davey’s leven is ’CHAOS’, maar dat is niks nieuws. Sterker nog; met een navelstreng om zijn nek, een scalpelmes in zijn ribben, en een vader die daardoor de dokter aanviel, is hij er letterlijk in geboren. Combineer dat met een Peter Pan-Syndroom en zware ADD en de Chaos is com-pleet. In zijn tweede voorstelling ‘ Chaos’ is comedian/cabaretier Davey Turnhout het he-lemaal zat. Hij is ondertussen eind dertig, vader, echtgenoot en vindt het de hoogste tijd om de chaos in zijn leven en hoofd op orde te krijgen. Het leven is al chaotisch genoeg met twee kleine kinderen, een puppy, een huishouden en “carrière”.

Kies aantal:
120
Zaterdag 14 December 2024
Cabaret
Kies aantal:
Johan Goossens
Het volle leven

Eigenlijk zou je iedere dag volmondig ‘JA!’ moeten zeggen tegen het leven. Opstaan en er iets van maken. Na zijn ervaringen in het onderwijs, de darkroom en aan een ziekenhuisbed, vertelt Johan kleurrijk in welke werelden hij nu weer is gedoken. Zo volgde hij een opleiding alternatieve therapie en dronk hectoliters sterrenmix. Tegelijk rolde hij in een bestuursfunctie bij een bedrijf en herkende zichzelf al snel niet meer terug. Met zakelijke stem brengt hij punten in op vergaderingen en ‘s nachts stuurt hij passief-agressieve mailtjes met ‘Het heeft me verbaasd dat..’. Zo slaat hij zich dapper door het bestaan, al voelt hij nog steeds de nei

Nog 3 kaarten beschikbaar!
Kies aantal:
121
Zaterdag 11 Januari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Jules Keeris
Knegsel Zuid

In zijn tweede cabaretprogramma onderzoekt Jules zijn identiteit vol tegenstellingen. Hij is een dorpse jongen in de stad en andersom. Super ambitieus en evengoed verlangend naar eenvoud en rust. Een ‘voetbalhooligan’ in de culturele sector. Stellig én weifelend. En nu is hij plots ook nog eens dertiger: niet jong meer, al hoort hij gevoelsmatig ook nog niet bij de grote mensen. ‘Knegsel-Zuid’ gaat over de angst tussen wal en schip te vallen, maar het is ook een ode aan zijn Brabantse roots. Want daar is hij trots op. Voor deze voorstelling werkte hij samen met vriend en songwriter JW Roy.

Kies aantal:
123
Zaterdag 18 Januari 2025
Cabaret
Kees van Amstel
Dit gaat allemaal van jullie eigen tijd af

“Dit gaat allemaal van jullie eigen tijd af…”, heeft iedereen wel eens gehoord in een klaslokaal. Maar tegenwoordig geldt het bijna voor alles in de maatschappij, alles gaat van onze tijd af. In de vijfde solo voorstelling neemt Kees je weer mee in het klaslokaal maar ook ver daarbuiten. Heel ver daarbuiten. Met prachtige verhalen. En met grappen, heel veel grappen, as usual. Kees werd niet voor niets een meesterverteller genoemd in veel recensies. Dus kom! Ook al gaat dit van je eigen tijd af!

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
125
Vrijdag 24 Januari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Gielzzz
No Nonsense

Gielzzz zal komend seizoen te zien zijn in het theater met zijn nieuwe show genaamd "No Nonsense". In deze show neemt hij het publiek mee in zijn kijk op de snel veranderende wereld waarin meningen steeds minder vrijelijk gegeven mogen worden. De cancel cultuur beleeft zijn hoogtijdagen en ouderwetse gesprekken voeren en een eigen mening hebben lijken soms wel taboe. Gielzzz zorgt voor een verfrissende reflectie op deze ontwikkelingen, met zijn unieke kijk op de maatschappij en zijn scherpe en hilarische observaties.

Kies aantal:
126
Vrijdag 31 Januari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Jasper van der Veen
Op Scherp

Jasper staat op scherp. Hij baant zich een weg door een wirwar van liefde, woede, angst en verwondering. Welke draad laat je zitten en welke knip je door? Met sterke grappen, scherpe bespiegelingen en hilarische verhalen recht naar de kern. Wordt het een vakkundige ontmanteling of toch een keiharde knal?! Twijfelen kan niet, want de tijd tikt.

Kies aantal:
127
Vrijdag 7 Februari 2025
Cabaret
Kies aantal:
TRYO
Trio Cabaret try-outs

TRYO oftewel “trio cabaret try-outs”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. TRYO is iedere voorstelling anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van caba-ret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstel-ling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier of comedian die het publiek mee neemt in het try-out proces.

Kies aantal:
129
Zaterdag 8 Februari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Burger Koekoek
Hoe vind je zelf dat het gaat

Burger Koekoek neemt je op een trip die je niet snel gaat vergeten: Prachtige muziek, humor, een groots verhaal en heel veel om over na te denken. Want het roer moet om, nu! Wat zeggen we anders tegen de volgende generaties, of tegen de mensen in het mondiale zuiden: “Ja, we wisten wel hoe zeer het mis ging, maar wij dachten: wij kunnen wel op dezelfde manier doorgaan toch?” U kunt Burger Koekoek kennen als de twee mannen van Piepschuim. Na zes succesvolle theatervoorstellingen, gaan Cor en Robbert door onder hun eigen namen. En Burger Koekoek gaat verder dan waar Piepschuim ooit kwam. Na een voorstelling van Burger Koekoek zult u nooit meer

Kies aantal:
130
Vrijdag 14 Februari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Musa
Ik ben Musa

Musa is 35 geworden en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa? In zijn nieuwe cabaretvoorstelling neemt hij je mee in deze openhartige en grappige zoektocht, die leidt naar zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. En naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

Kies aantal:
131
Zaterdag 15 Februari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Hugo van Eck
Computergestuurd

Onder de titel ‘Computergestuurd’ maakt Hugo van Eck een cabaretavond in samenwerking met kunstmatige intelligentie. AI (Artificial Intelligence) is in een rap tempo al bijna niet meer weg te denken is uit onze levens. Als er computers zijn die meer weten, kunnen en sneller en efficiënter werken dan wij, waar zijn mensen dan nog voor nodig? Hugo gelooft dat hij nog niet overbodig is en laat dat zien in zijn eerste avondvullende voorstelling waarin hij het opneemt voor de toekomst van de mens en tegen een computer die niet had bestaan zonder de menselijke vindingrijkheid.

Kies aantal:
155
Vrijdag 21 Februari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Ramon Chatrer
Volk

Als kind had Ramon het al helemaal door: er is óveral volk. Zowel in het kleine dorpje waar hij een langdradige jeugd beleefde, als in de grote stad waar hij nu woont. Ramon neemt alles in zich op en probeert er het lelijke en het mooie van in te zien. In zijn liedjesprogramma VOLK krijgt zijn fantasie vrij spel aan de hand van een basgitaar, toetsen, een hele hoop muziek, grappen en verhalen. Over alle vreemde figuren die hij wil begrijpen. Kortom, het gaat vooral over hemzelf.

Kies aantal:
133
Vrijdag 7 Maart 2025
Cabaret
Kies aantal:
Lotte Velvet
Carrousel

Lotte Velvet kruipt in haar tweede programma in de huid van leden van een reizende freakshow. In haar unieke, donkere stijl van aan de ene kant poëtische taal en aan de andere kant snoeiharde, down-to-earth grappen bespreekt en bezingt zij de actualiteit vanuit deze circusartiesten. Ze wordt begeleid op toetsen door Serge Dusault en speelt zelf viool en gitaar.

Kies aantal:
137
Vrijdag 14 Maart 2025
Cabaret
Mannen van Taal
Talk

Het wordt de meest onvergetelijke TALK ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met “dansende powerpoint en woordgoochelarij” (Theaterkrant) en proberen het naar adem happende publiek voor zich te winnen. “Verbluffend en onnavolgbaar,” zegt de pers. En: “Aantrekkelijke poging om het stof van de poëzie te blazen.” Wat wij zeggen? Humor van de bovenste verbale plank. De leukste TED-talk-parodie ooit! Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede. Punt.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
139
Zaterdag 5 April 2025
Cabaret
Annick Boer
Vol Erin

De nieuwe cabaretvoorstelling van actrice, zangeres en cabaretière Annick Boer. Naast haar kleurrijke theatercarrière kennen mensen Annick vooral van Kanniewaarzijn, de TV kantine, Wie is de Mol? en LOL. Maar sinds 7 jaar toert zij met haar zelfgeschreven cabaretvoorstellingen langs de theaters. En die blijken succesvol te zijn. Ze kreeg naast veel 4 sterren-recensies (de pers schreef onder andere: ´Bijzonder grappige anekdotes en prachtige liedjes!´), veel lof van het publiek. Met haar groeiende publiek, haar groeiende cabaret-ervaring en vooral ook omdat ze nog lang niet uitverteld is, was er reden genoeg om een derde voorstelling te maken.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
144
Vrijdag 11 April 2025
Cabaret
Kies aantal:
Roel Pot
Cursus Rotterdams

Eigenlijk ken het nie, ff snel Rotterdams leren praten. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens vóór, altijd tégen. Ik ken je wél leren verstaanbaar maken in onze stad, zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als je op de mart loop. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. Je zal versteld staan en de kreten O ja joh?!?, Pleurt op en Sooooooow behoren snel tot je eige vocabulaire. “

Nog 1 kaart beschikbaar!
Kies aantal:
145
Zaterdag 19 April 2025
Cabaret
Kies aantal:
Janneke de Bijl
Doet u ook mensen?

Janneke vindt het leven objectief gezien een slecht concept. In feite zit je toch opgesloten in een lichaam dat op weg is naar de afgrond. Ze heeft wel wat suggesties ter verbetering, maar als atheïst weet ze niet tot wie ze zich daarmee moet richten. Dan maar weer tot jullie. Janneke de Bijl is filosoof, won Cameretten en is lid van Comedytrain. Vorig jaar was ze te gast bij de Avondshow Stand-ups met Arjen Lubach, ze is regelmatig te horen als Druktemaker op Radio 1, en schrijft daarnaast ook boeken. Ter ontspanning is ze onlangs begonnen aan een studie rechten.

Kies aantal:
147
Vrijdag 25 April 2025
Cabaret
Kies aantal:
Koningstheater academie
Lammerentour

De Lammerentour is de unieke mogelijkheid om jong cabarettalent te leren kennen. Drie getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie (Den Bosch) spelen ieder een try-out-programma van ca. 25 minuten, ter voorbereiding op hun afstudeervoorstelling. Geniet van hun gloednieuwe conferences, kakelverse sketches en prachtige liederen.

Kies aantal:
148
Vrijdag 16 Mei 2025
Cabaret
Kies aantal:
Femke Vernij
Alle dagen heel divers

Er is momenteel een vloedgolf aan ADHD diagnoses bij vrouwen. Geen typisch druk jongetjes gedrag. Wel dromerig, sociaal aangepast en chaotisch. Er gaat een wereld voor ons open, kennis over ADHD en het delen van ervaringen helpen enorm. Maar jongens, waarom zijn die ADHD boeken/cursussen zo saai? Typisch adhd: 10 boeken over ADHD aangeschaft en in totaal 4 pagina's gelezen. Was er maar een vlotte, leuke, meeslepende, boeiende, verrassende voorstelling waarin je samen kan lachen en huilen van herkenning. En in originele muzikale en humoristische jasjes een hoop kan opsteken. Een lekkere dopamine boost!

Kies aantal:
166
Zaterdag 24 Mei 2025
Cabaret
Kies aantal:
Eureka
Johan, Matthias en Anne

Wat moet je zeggen over dit trio, muzikaal zijn ze zeker, en de kombinatie met humor, charme en een dosis zelfkennis bezorgen u een onvergetelijk avondje uit. De mooiste cabaret en kleinkunst nummers zullen de revue passeren, en meezingen mag (zachtjes).

Kies aantal:
153
Zaterdag 31 Mei 2025
Cabaret
Vlamousse
N.N.B.

Het AD noemde ze hét cabarettalent van 2024, de Trouw bekroonde hun eerste voorstelling met vier sterren en de Theaterkrant gaf het Keuze van de criticus keurmerk aan hun tweede show. Maar vanavond staat Vlamousse op het podium met het prille begin van een nieuw programma. Zo pril dat je in de zaal zeker weet dat je de enige bent die het ooit in deze vorm zal zien. Al zal het ongetwijfeld even herkenbaar, schaamteloos, strijdbaar, goudeerlijk, intellectueel, hilarisch en onbeholpen zijn als dat je van hun gewend bent.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
154