Voorstellingen februari 2025
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 1 Februari 2025
Cabaretfestival
A'dams kleinkunst festival
Try-out tour

Wie schopt het uiteindelijk tot de finale en mag zichzelf de winnaar noemen van de AKF Sonneveldprijs, AKF Publieksprijs en AKF Shaffy Cheque? Bij het Amsterdams Kleinkunst Festival krijg je de kans om als eerste de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers te ontmoeten en te omarmen.

Kies aantal:
128
Vrijdag 7 Februari 2025
Cabaret
TRYO
Trio Cabaret try-outs

TRYO oftewel “trio cabaret try-outs”, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. TRYO is iedere voorstelling anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van caba-ret festivals en gevestigde namen die bij TRYO komen try-outen voor hun nieuwe voorstel-ling. De avond wordt gepresenteerd door een cabaretier of comedian die het publiek mee neemt in het try-out proces.

Kies aantal:
129
Zaterdag 8 Februari 2025
Cabaret
Burger Koekoek
Hoe vind je zelf dat het gaat

Burger Koekoek neemt je op een trip die je niet snel gaat vergeten: Prachtige muziek, humor, een groots verhaal en heel veel om over na te denken. Want het roer moet om, nu! Wat zeggen we anders tegen de volgende generaties, of tegen de mensen in het mondiale zuiden: “Ja, we wisten wel hoe zeer het mis ging, maar wij dachten: wij kunnen wel op dezelfde manier doorgaan toch?” U kunt Burger Koekoek kennen als de twee mannen van Piepschuim. Na zes succesvolle theatervoorstellingen, gaan Cor en Robbert door onder hun eigen namen. En Burger Koekoek gaat verder dan waar Piepschuim ooit kwam. Na een voorstelling van Burger Koekoek zult u nooit meer

Kies aantal:
130
Vrijdag 14 Februari 2025
Cabaret
Musa
Ik ben Musa

Musa is 35 geworden en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa? In zijn nieuwe cabaretvoorstelling neemt hij je mee in deze openhartige en grappige zoektocht, die leidt naar zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. En naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

Kies aantal:
131
Zaterdag 15 Februari 2025
Cabaret
Hugo van Eck
Computergestuurd

Onder de titel ‘Computergestuurd’ maakt Hugo van Eck een cabaretavond in samenwerking met kunstmatige intelligentie. AI (Artificial Intelligence) is in een rap tempo al bijna niet meer weg te denken is uit onze levens. Als er computers zijn die meer weten, kunnen en sneller en efficiënter werken dan wij, waar zijn mensen dan nog voor nodig? Hugo gelooft dat hij nog niet overbodig is en laat dat zien in zijn eerste avondvullende voorstelling waarin hij het opneemt voor de toekomst van de mens en tegen een computer die niet had bestaan zonder de menselijke vindingrijkheid.

Kies aantal:
155
Vrijdag 21 Februari 2025
Cabaret
Ramon Chatrer
Volk

Als kind had Ramon het al helemaal door: er is óveral volk. Zowel in het kleine dorpje waar hij een langdradige jeugd beleefde, als in de grote stad waar hij nu woont. Ramon neemt alles in zich op en probeert er het lelijke en het mooie van in te zien. In zijn liedjesprogramma VOLK krijgt zijn fantasie vrij spel aan de hand van een basgitaar, toetsen, een hele hoop muziek, grappen en verhalen. Over alle vreemde figuren die hij wil begrijpen. Kortom, het gaat vooral over hemzelf.

Kies aantal:
133
Zaterdag 22 Februari 2025
Muziektheater
Suzanne Sanders
Kate Bush

Laat u in deze sprankelende en intieme theatershow meenemen in het verhaal over het leven van Kate. Natuurlijk ontbreken de evergreens zoals ‘Wuthering Heights’ en ‘Running Up That Hill’ niet! Daarnaast komen er ook minder bekende pareltjes aan bod. Zangeres Suzanne Sanders vertolkt samen met pianist de muziek van Kate Bush en zet deze bijzondere muziek terug in de spotlight. Wij nemen u mee op een muzikale reis, terug naar de jaren 70. Ergens in Engeland zit een meisje achter een piano, onbewust wat er komen gaat. Één ding is zeker: Kate! weet mensen te raken.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
134
Vrijdag 28 Februari 2025
Muziektheater
Clementine
Als je wist

Songwriter en zangeres Clementine kwam als enige buitenlander in de songwriters finale van het Kerrville festival in Texas met de nummers 'That's Freedom' en 'Lost Child'. In Amerika wordt ze door radio-DJ’s inmiddels vergeleken als cross-over tussen Joni Mitchell en Leonard Cohen. Ze heeft haar album 'Letting Go' opgenomen in Nashville met top-producer Wyatt Easterling. In November ‘24 gaat ze weer naar Amerika om muziek op te nemen. Oa het zelfgeschreven nummer 'Als je wist' zal hier niet op ontbreken.

Kies aantal:
156