Voorstellingen april 2025
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 4 April 2025
Muziektheater
Jodymoon
´25-tour

Singer-songwriter duo Jodymoon is in 2025 terug met een nieuw album en een nieuwe live show. Na hun 15e verjaardag in 2021 te hebben gevierd met het album Firestone en een gelijknamige jubileumtour besloten zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets dat het tijd was om even stil te staan en hun carrière te overzien. Resultaat was hun eerste live dubbelalbum Jodymoon the best of Live 2013-2023, een retrospectief aan de hand van concertregistraties waarna ze opgeladen en weer geïnspireerd aan de opname van een nieuw studioalbum konden beginnen. In hun Jodymoon ´25-tour presenteert het duo hun nieuwe songs.

Kies aantal:
143
Zaterdag 5 April 2025
Cabaret
Annick Boer
Vol Erin

De nieuwe cabaretvoorstelling van actrice, zangeres en cabaretière Annick Boer. Naast haar kleurrijke theatercarrière kennen mensen Annick vooral van Kanniewaarzijn, de TV kantine, Wie is de Mol? en LOL. Maar sinds 7 jaar toert zij met haar zelfgeschreven cabaretvoorstellingen langs de theaters. En die blijken succesvol te zijn. Ze kreeg naast veel 4 sterren-recensies (de pers schreef onder andere: ´Bijzonder grappige anekdotes en prachtige liedjes!´), veel lof van het publiek. Met haar groeiende publiek, haar groeiende cabaret-ervaring en vooral ook omdat ze nog lang niet uitverteld is, was er reden genoeg om een derde voorstelling te maken.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
144
Vrijdag 11 April 2025
Cabaret
Roel Pot
Cursus Rotterdams

Eigenlijk ken het nie, ff snel Rotterdams leren praten. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens vóór, altijd tégen. Ik ken je wél leren verstaanbaar maken in onze stad, zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als je op de mart loop. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam. Je zal versteld staan en de kreten O ja joh?!?, Pleurt op en Sooooooow behoren snel tot je eige vocabulaire. “

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
145
Zaterdag 12 April 2025
Kleinkunst
Wedstrijdje
Op het scherpst van de snede

Wedstrijdje?! is een wedstrijd met een knipoog. Een strijd tussen de beste zangkelen en praatmonden. Het vaste team bestaat uit de cabaretier Johan Hoogeboom en puntdichter Jan J. Pieterse. Elke voorstelling wordt het vast team bijgestaan door de gastspeler: een cabaretier, muzikant of acteur. U kunt zeker zijn van een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en heel veel briljante teksten. En jazeker! Er is sprake van matchfixing, want nu al is de winnaar van Wedstrijdje?! bekend: het publiek!

Kies aantal:
146
Zaterdag 19 April 2025
Cabaret
Janneke de Bijl
Doet u ook mensen?

Janneke vindt het leven objectief gezien een slecht concept. In feite zit je toch opgesloten in een lichaam dat op weg is naar de afgrond. Ze heeft wel wat suggesties ter verbetering, maar als atheïst weet ze niet tot wie ze zich daarmee moet richten. Dan maar weer tot jullie. Janneke de Bijl is filosoof, won Cameretten en is lid van Comedytrain. Vorig jaar was ze te gast bij de Avondshow Stand-ups met Arjen Lubach, ze is regelmatig te horen als Druktemaker op Radio 1, en schrijft daarnaast ook boeken. Ter ontspanning is ze onlangs begonnen aan een studie rechten.

Kies aantal:
147
Vrijdag 25 April 2025
Cabaret
Koningstheater academie
Lammerentour

De Lammerentour is de unieke mogelijkheid om jong cabarettalent te leren kennen. Drie getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie (Den Bosch) spelen ieder een try-out-programma van ca. 25 minuten, ter voorbereiding op hun afstudeervoorstelling. Geniet van hun gloednieuwe conferences, kakelverse sketches en prachtige liederen.

Kies aantal:
148