Voorstellingen Muziektheater
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.

Houd uw telefoon dwars om de omschrijving te lezen.
Vrijdag 18 Oktober 2024
Muziektheater
Kies aantal:
Tim Grimm
met Sergio Webb

De Amerikaanse singer/songwriter en acteur Tim Grimm wordt in zijn thuisland gezien als de renaissance man van de podiumkunsten. Een wereld waarin hij een rijke en gevarieerde carriere opbouwde en zijn liefde voor muziek, reizen en acteren (in theater, film en televisie) combineert. Sergio Webb is een veelgevraagd sessiegitarist die optrad met de besten uit de Americana wereld, waaronder David Olney, Gail Davies en Rod Picott. Sergio Webb is een van de meest expressieve gitaristen die ik ooit zag en hoorde, ondanks zijn bescheiden houding buiten het podium.

Kies aantal:
104
Vrijdag 10 Januari 2025
Muziektheater
The Tiny Little Bigband
Nieuwjaarsconcert

TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. TLBB beheerst de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. De band is daarom de vaste act bij toplocaties zoals Amstel Hotel, Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
122
Zaterdag 22 Februari 2025
Muziektheater
Suzanne Sanders
Kate Bush

Laat u in deze sprankelende en intieme theatershow meenemen in het verhaal over het leven van Kate. Natuurlijk ontbreken de evergreens zoals ‘Wuthering Heights’ en ‘Running Up That Hill’ niet! Daarnaast komen er ook minder bekende pareltjes aan bod. Zangeres Suzanne Sanders vertolkt samen met pianist de muziek van Kate Bush en zet deze bijzondere muziek terug in de spotlight. Wij nemen u mee op een muzikale reis, terug naar de jaren 70. Ergens in Engeland zit een meisje achter een piano, onbewust wat er komen gaat. Één ding is zeker: Kate! weet mensen te raken.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
134
Vrijdag 28 Februari 2025
Muziektheater
Kies aantal:
Clementine
Als je wist

Songwriter en zangeres Clementine kwam als enige buitenlander in de songwriters finale van het Kerrville festival in Texas met de nummers 'That's Freedom' en 'Lost Child'. In Amerika wordt ze door radio-DJ’s inmiddels vergeleken als cross-over tussen Joni Mitchell en Leonard Cohen. Ze heeft haar album 'Letting Go' opgenomen in Nashville met top-producer Wyatt Easterling. In November ‘24 gaat ze weer naar Amerika om muziek op te nemen. Oa het zelfgeschreven nummer 'Als je wist' zal hier niet op ontbreken.

Kies aantal:
156
Zaterdag 29 Maart 2025
Muziektheater
Kies aantal:
J.P. den Tex
Songbook

Rasverteller JP Den Tex bladert door zijn veelkleurige songboek. “Één van Neerlands meest begenadigde singer-songwriters” (Music Maker, oktober 2022) houdt het deze keer puur en simpel. Hij zingt, begeleidt zichzelf op de akoestische gitaar en vertelt ‘en passant’ smakelijke anekdotes uit zijn artistieke zwerversbestaan. Muzikaal zal hij niet alleen putten uit zijn meest recente album “The Starlight Adventure” (2022), hij grijpt ook terug op liedjes van vroeger, zoals de Tortilla classic “The Man, The Woman & the Dog“ (1971).

Kies aantal:
142
Vrijdag 4 April 2025
Muziektheater
Kies aantal:
Jodymoon
´25-tour

Singer-songwriter duo Jodymoon is in 2025 terug met een nieuw album en een nieuwe live show. Na hun 15e verjaardag in 2021 te hebben gevierd met het album Firestone en een gelijknamige jubileumtour besloten zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets dat het tijd was om even stil te staan en hun carrière te overzien. Resultaat was hun eerste live dubbelalbum Jodymoon the best of Live 2013-2023, een retrospectief aan de hand van concertregistraties waarna ze opgeladen en weer geïnspireerd aan de opname van een nieuw studioalbum konden beginnen. In hun Jodymoon ´25-tour presenteert het duo hun nieuwe songs.

Kies aantal:
143
Vrijdag 2 Mei 2025
Muziektheater
Kies aantal:
Lock, Stock & Barrel
Theaterconcert

Op een prachtige avond! Dit vrolijke trio maakt van metamorfoseren een kunst. Geniet van hits en guilty pleasures...maar dan op eigenwijze wijze! Bettina, Ernst en Willem slagen erin om hun publiek te verrassen met hun eigenzinnige en hilarische arrangementen. De spontane vrolijkheid van zangeres Bettina, de creatieve aanpak van gitarist Ernst en de swingende basis van contrabassist Willem zorgen voor een uniek geluid van dit akoestisch trio. Dit muzikale avontuur kenmerkt zich door tal van instrumenten, meerstemmige zang, interactie en vooral veel plezier. Ervaar het zelf!

Kies aantal:
149
Zaterdag 10 Mei 2025
Muziektheater
Gerard Alderliefste
Mijn Franse Favorieten

Gerard Alderliefste staat dertig jaar op het podium en viert dat met 'Mijn Franse Favorieten'. Nooit kwam u zo dicht bij Gerard in een persoonlijke show waarin hij zijn verhaal combineert met eigen werk, zijn favoriete Franse chansons en songs van Shaffy. Samen met u legt hij zijn muzikale weg opnieuw af. De weg die hem naar huiskamers, bruiloften, partijen, festivals en ontelbare theaters leidde. Die hem samenwerkingen bracht met mensen als Ramses Shaffy, Liesbeth List, Paul de Leeuw en Cor Bakker. Een weg met één rode draad: spelplezier. De liefde voor muziek. En dat viert hij vanavond met u. Zijn dierbare publiek.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
150