Voorstellingen Muziektheater
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.

Houd uw telefoon dwars om de omschrijving te lezen.
Zaterdag 8 Juni 2024
Muziektheater
Kies aantal:
Rias Baarda zingt Bowie
David Bowie Tribute

Rias Baarda is uiteraard bekend van zijn deelname aan The Tribute - Battle Of The Bands Seizoen 2 met zijn David Bowie Tribute band Starman waar zij als derde eindigden en drie avonden achtereen in een uitverkochte Ziggo Dome speelden. Naast zijn activiteiten met de band speelt hij ook solo! Gewapend met zijn 12-snarige gitaar en donkere, zoetgevooisde stem brengt hij het repertoire van David Bowie als geen ander, komt dat zien!

Deze voorstelling is UITVERKOCHT
158