Femke Vernij
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 16 Mei 2025
Cabaret
Kies aantal:
Femke Vernij
Alle dagen heel divers

Er is momenteel een vloedgolf aan ADHD diagnoses bij vrouwen. Geen typisch druk jongetjes gedrag. Wel dromerig, sociaal aangepast en chaotisch. Er gaat een wereld voor ons open, kennis over ADHD en het delen van ervaringen helpen enorm. Maar jongens, waarom zijn die ADHD boeken/cursussen zo saai? Typisch adhd: 10 boeken over ADHD aangeschaft en in totaal 4 pagina's gelezen. Was er maar een vlotte, leuke, meeslepende, boeiende, verrassende voorstelling waarin je samen kan lachen en huilen van herkenning. En in originele muzikale en humoristische jasjes een hoop kan opsteken. Een lekkere dopamine boost!

Kies aantal: