Clementine
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 28 Februari 2025
Muziektheater
Kies aantal:
Clementine
Als je wist

Songwriter en zangeres Clementine kwam als enige buitenlander in de songwriters finale van het Kerrville festival in Texas met de nummers 'That's Freedom' en 'Lost Child'. In Amerika wordt ze door radio-DJ’s inmiddels vergeleken als cross-over tussen Joni Mitchell en Leonard Cohen. Ze heeft haar album 'Letting Go' opgenomen in Nashville met top-producer Wyatt Easterling. In November ‘24 gaat ze weer naar Amerika om muziek op te nemen. Oa het zelfgeschreven nummer 'Als je wist' zal hier niet op ontbreken.

Kies aantal: