Vlamousse
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 31 Mei 2025
Cabaret
Vlamousse
N.N.B.

Het AD noemde ze hét cabarettalent van 2024, de Trouw bekroonde hun eerste voorstelling met vier sterren en de Theaterkrant gaf het Keuze van de criticus keurmerk aan hun tweede show. Maar vanavond staat Vlamousse op het podium met het prille begin van een nieuw programma. Zo pril dat je in de zaal zeker weet dat je de enige bent die het ooit in deze vorm zal zien. Al zal het ongetwijfeld even herkenbaar, schaamteloos, strijdbaar, goudeerlijk, intellectueel, hilarisch en onbeholpen zijn als dat je van hun gewend bent.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT