Jodymoon
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 4 April 2025
Muziektheater
Kies aantal:
Jodymoon
´25-tour

Singer-songwriter duo Jodymoon is in 2025 terug met een nieuw album en een nieuwe live show. Na hun 15e verjaardag in 2021 te hebben gevierd met het album Firestone en een gelijknamige jubileumtour besloten zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets dat het tijd was om even stil te staan en hun carrière te overzien. Resultaat was hun eerste live dubbelalbum Jodymoon the best of Live 2013-2023, een retrospectief aan de hand van concertregistraties waarna ze opgeladen en weer geïnspireerd aan de opname van een nieuw studioalbum konden beginnen. In hun Jodymoon ´25-tour presenteert het duo hun nieuwe songs.

Kies aantal: