Kiki Schippers
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 28 Maart 2025
Kleinkunst
Kiki Schippers
N.N.B.

Kiki Schippers gaat na een wervelende bandshow (vier sterren in de Volkskrant en AD) het theater in met een nieuwe voorstelling. Als hofleverancier van de beste theaterliedjes van Nederland speelt Kiki Schippers in de eredivisie van de Nederlandse kleinkunst. Ze schrijft grappige columns en maakt vliegensvlug messcherpe satire voor o.a. radioprogramma’s Spijkers met Koppen en Spraakmakers. Keer op keer werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en overal geprezen om haar indrukwekkende “zonnodig Ziggo Dome-vullende” stem, haar ontwapenende energie en breekbare teksten. Nu stapt ze op het podium om ons weer te verrassen met nieuwe lied

Deze voorstelling is UITVERKOCHT