Suzanne Sanders
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 22 Februari 2025
Muziektheater
Suzanne Sanders
Kate Bush

Laat u in deze sprankelende en intieme theatershow meenemen in het verhaal over het leven van Kate. Natuurlijk ontbreken de evergreens zoals ‘Wuthering Heights’ en ‘Running Up That Hill’ niet! Daarnaast komen er ook minder bekende pareltjes aan bod. Zangeres Suzanne Sanders vertolkt samen met pianist de muziek van Kate Bush en zet deze bijzondere muziek terug in de spotlight. Wij nemen u mee op een muzikale reis, terug naar de jaren 70. Ergens in Engeland zit een meisje achter een piano, onbewust wat er komen gaat. Één ding is zeker: Kate! weet mensen te raken.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT