Op Sterk Water
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 16 November 2024
Cabaret
Op Sterk Water
Kerst op sterk water

Misschien spelen ze een scene over het nieuwe recept voor de appeltaart van bakkerij Margriet? Een hartverscheurend lied over hoe Stadsbelang Gorinchem dit jaar nog een nieuwe brug wil realiseren? Of hoe Ferdinand dit jaar wel héél vroeg is met de kerstversiering? Van onverwachte persoonlijke blunders tot Gorkumse roddels, Op Sterk Water brengt de gekke, grappige, en soms gênante momenten uit Gorinchem en daarbuiten tot leven met hun unieke improvisatiestijl. Met Dave Luza, Maaike Martens, Daniel Koopmans en met op de piano: Sacha Hoedemaker.

Deze voorstelling is UITVERKOCHT