BreakSquad Crew
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
vrijdag 2 februari 2024
Entertainment
Kies aantal:
BreakSquad Crew
Op Zoek

Breaking staat bekend om grote bewegingen, salto's en tricks. De 5 dansers van BreakSquad is opgevallen dat dit een stigma is die de dans al lang draagt. Naast dit stigma is breaking enorm individualistisch en wordt er vrijwel nooit langer dan 1 minuut gedanst. Lukt het de 5 dansers van BreakSquad om dit stigma te doorbreken? Kan breaking omgezet worden tot een artistieke expressie, tot iets moois? Kunnen ze connectie met elkaar vinden, losbreken van het individu en samensmelten tot 1 geheel? Kom je ook kijken wat hun zoektocht heeft opgeleverd?

Deze voorstelling is UITVERKOCHT