Speelman en Speelman
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 25 Januari 2025
Cabaret
Kies aantal:
Speelman en Speelman
Alles op z'n plek

In onze sfeervolle theaterzaal hangt een verwachtingsvolle stilte. Het publiek zit op het puntje van hun stoel, klaar om getuige te zijn van een bijzonder moment. Vanavond vieren twee broers hun 25,5-jarig jubileum met een voorstelling die meer is dan alleen entertainment; het is een reis door hun leven en carrière. Hun voorstelling, getiteld 'Alles op z'n Plek', is een eerbetoon aan hun gezamenlijke reis. Dit jubileumjaar is extra speciaal vanwege de uitgave van een prachtig boek en een ontroerende documentaire.

Kies aantal: