Georgios Lazakis
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 1 Maart 2025
Kleinkunst
Kies aantal:
Georgios Lazakis
No story, Just Life

Tijdens deze lezing neemt Georgios de luisteraar mee naar zijn jaren waar zijn hart sneller begint te kloppen door muziek. Openhartig deelt hij ervaringen over zijn (groot)ouders, over zijn oude buurt, hij vertelt over zijn basisschool en wisselt die af met serieuze verhalen waar o.a. zijn beste vrienden in de jeugdgevangenis belanden… en hij; hij bewandeld een ander pad en vindt betekenis in ‘het woord’ en rapmuziek. Zijn muziekcarrière vliegt voorbij; Georgios neemt de luisteraar mee naar het buurthuis waar hij begon met muziek opnemen, naar zijn eerste buitenlandse tour in Zuid-Afrika tot aan muziekoptreden in een volle Alpha@Lowland

Kies aantal: