Marjolein Meijers
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 17 Mei 2025
Kleinkunst
Kies aantal:
Marjolein Meijers
Familieportret

Familieportret zit vol mooie terugblikken en maakt nieuwe herinneringen. Geïnspireerd door portretten van onze familie door de jaren heen, waarvan we soms het verhaal kwijt zijn. Als een muzikaal feestje uit alle windstreken van de akoestische muziek. Zeg maar Folk in een nieuwe jas, maar dan zonder geitenharen sokken. Dat is Zeker! Het trio Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Uniek door niet alleen de muzikale variatie, maar ook de doorleefde cabareteske omlijsting door Marjolein Meijers.

Kies aantal: