Lock, Stock & Barrel
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 2 Mei 2025
Muziektheater
Kies aantal:
Lock, Stock & Barrel
Theaterconcert

Op een prachtige avond! Dit vrolijke trio maakt van metamorfoseren een kunst. Geniet van hits en guilty pleasures...maar dan op eigenwijze wijze! Bettina, Ernst en Willem slagen erin om hun publiek te verrassen met hun eigenzinnige en hilarische arrangementen. De spontane vrolijkheid van zangeres Bettina, de creatieve aanpak van gitarist Ernst en de swingende basis van contrabassist Willem zorgen voor een uniek geluid van dit akoestisch trio. Dit muzikale avontuur kenmerkt zich door tal van instrumenten, meerstemmige zang, interactie en vooral veel plezier. Ervaar het zelf!

Kies aantal: