Chris Grem
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 8 Maart 2025
Kleinkunst
Kies aantal:
Chris Grem
Had ik maar iemand om van te houden

Chris Grem, bekend van het Groot Niet te Vermijden, is telkens weer ontroerd door de enorme vreugde en saamhorigheid waartoe trieste tranentrekkers kunnen leiden. Hij nodigt het publiek dan ook uit om zich, samen met hem, over te geven aan de kracht van de smartlap en zich volledig in te leven in het levensleed dat al die geweldige artiesten bezingen in hun levensliederen. Bovendien krijgt het publiek een masterclass in de techniek van het smartlappenzingen. Want hoe doe je dat ? De snik, de glijer, het overdreven levensliedvibrato ? En wat is er voor nodig om echt vanuit je hart te zingen ? Nou, om te beginnen, een kloppend hart.

Kies aantal: