De Aimabele schoften
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Zaterdag 19 Oktober 2024
Cabaret
De Aimabele schoften
Grand Cru

Het succesvolle Wijncabaret van de Schoften krijgt een vervolg met hun voorstelling " Grand Cru " deze gaat over liefde voor wijn én vrouwen, verloren dromen en troost in moeilijke dagen. Nieuwe, mooie en behoorlijk hilarische liedjes over wijn, nóg persoonlijker ontboezemingen en smaakvolle interactie zullen de boventoon voeren. Marcel, Ferdinand en Izak hebben aandelen gekocht in een wijngaard. En dat zet de relaties flink onder druk. Maar onder druk wordt alles vloeibaar toch? Alles?

Deze voorstelling is UITVERKOCHT