Tim Grimm
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
Vrijdag 18 Oktober 2024
Muziektheater
Kies aantal:
Tim Grimm
met Sergio Webb

De Amerikaanse singer/songwriter en acteur Tim Grimm wordt in zijn thuisland gezien als de renaissance man van de podiumkunsten. Een wereld waarin hij een rijke en gevarieerde carriere opbouwde en zijn liefde voor muziek, reizen en acteren (in theater, film en televisie) combineert. Sergio Webb is een veelgevraagd sessiegitarist die optrad met de besten uit de Americana wereld, waaronder David Olney, Gail Davies en Rod Picott. Sergio Webb is een van de meest expressieve gitaristen die ik ooit zag en hoorde, ondanks zijn bescheiden houding buiten het podium.

Kies aantal: