Notice: Undefined index: maand in /mnt/web223/e1/80/51768380/htdocs/2023-2024/voorstellingen_maand.php on line 32 Theater 't Pand Gorinchem - Voorstellingen per maand
Theater 't Pand Gorinchem - vrijdag 31 maart 2023
Notice: Undefined variable: jaar in /mnt/web223/e1/80/51768380/htdocs/2023-2024/voorstellingen_maand.php on line 269
Voorstellingen
(U kunt via het menu een keuze maken voor een bepaald genre)
Notice: Undefined index: maand in /mnt/web223/e1/80/51768380/htdocs/2023-2024/voorstellingen_maand.php on line 301
zaterdag 16 september 2023
Muzikaal Cabaret
Bovenste Knoopje Open
Hoe is het water?

Bovenste Knoopje Open is een gezelschap met frontman Sjoerd van Capelleveen. Met ruim 400 speelbeurten op hun naam en hun Nederlandstalige muziek die al bijna een half miljoen keer beluisterd werd zijn deze vier jonge mannen met ontwapenend plezier aan de weg aan het timmeren. Ze stonden meermaals in het voorprogramma van Lucky Fonz III en speelden menig theater en vrijwel alle StuKaFesten van Nederland plat. De Theaterkrant noemt hen “een belofte” en schreef over Sjoerd: “Vertrouwelijk spreekt hij tegen de zaal, reageert ad rem op het publiek, persifleert ontspannen de uiteenlopendste personages, van seksist tot deftige huisdichter.”.

Kies aantal:
1
vrijdag 22 september 2023
Stand-up
Anuar
Made in Holland

Stand-up comedian Anuar is geboren en gevormd in Nederland. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit steelt hij de harten van zijn publiek in het theater. Vanuit zijn humoristische visie houdt hij de bezoeker een spiegel voor over Nederland anno nu. Hierdoor kwam hij op de voorpagina van de gerenommeerde krant The New Times. Na vijf avondvullende comedyshows en twee Ramadan Conferences - waar Anuar de bedenker van is - komt hij nu met zijn nieuwe comedyshow MADE IN HOLLAND.

Kies aantal:
2
zaterdag 23 september 2023
Cabaret
Rayen Panday
Karma

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad... Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling. Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.

Kies aantal:
3
zondag 24 september 2023
Toneel
Prins & Prins
Kindervoorstelling onderbouw PO

Een vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is. Een koningin die het wuiven zat is, wil stoppen met werken en zoekt naar meer avontuur in haar leven. Een kroonprins die houdt van uitslapen en het liefst heel de dag lol wil trappen. Een lakei die dit plezant vindt, maar vooral zorgt dat alles op rolletjes loopt in het paleis. En we zien heel veel prinsessen die op de koninklijke contactadvertentie afkomen! Bij niet één prinses voelt prins Frederick vlinders in zijn buik. Met Lakei Floris bespreekt hij alles en met hem kan hij ontzettend lachen!

Kies aantal:
4
vrijdag 29 september 2023
Cabaret
Thijs van de Meeberg
Met de beste bedoelingen

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen. Met de beste bedoelingen is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent.

Kies aantal:
5
zaterdag 30 september 2023
Cabaret
Bas & Johan Brell
# Onbekend

Maximaal 650 tekens in te voeren!!

Kies aantal:
6
vrijdag 6 oktober 2023
Muzikaal Cabaret
Alex Ploeg
Unplugged

Alex Ploeg is terug in de opmaat naar zijn derde voorstelling: Unplugged. Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex terug naar zijn stand-up roots. Rauw, ongepolijst, onbeholpen, live, in het moment, nergens om zich achter te verschuilen. Slechts gewapend met microfoon en gitaar. Unplugged zoals al zijn helden ooit deden; Kurt Cobain, John Mayer, Lee Towers. Maar dan met grappen zeg maar.

Kies aantal:
7
zaterdag 7 oktober 2023
Cabaret
Javier Guzman
Laatste Wissel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Kies aantal:
8
vrijdag 13 oktober 2023
Cabaret
Grof Gschud
Kroost

Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut ‘Lijmen’. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling ‘Broeden’ over. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met ‘Kroost’: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

Kies aantal:
9
zaterdag 14 oktober 2023
Cabaret
Ruud Smulders
RUDIVERSUM

Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het het Rudiversum. RUDIVERSUM is een galactische storm van alle vormen van comedy die passen (maar vooral ook niet passen) in het theater. Slapstick, stand-up, improvisatie en snoeiharde hiphop wisselen elkaar met lichtsnelheid af. En dat vraagt wat van het publiek. Je kunt meerennen of afhaken. Ruud houdt nergens in. Terwijl we steeds verder afdwalen in de krochten van Ruuds wereld rijst de vraag; wie is Ruud? Wie is die jongen die vlucht van de ene gekte naar de andere?

Kies aantal:
10
vrijdag 20 oktober 2023
Cabaret
Rob Scheepers
Scheepers zet af

2023 staat weer bol van het nieuws. Goed en slecht nieuws. Groot en klein. Fake en echt. Elke dag weer nieuws. Om knettergek van te worden. Zó veel nieuws, dat je je afvraagt of je al dat nieuws nog wel moet willen volgen. Word je niet veel gelukkiger als je het gewoon afzet? Wanneer je lekker in de tuin gaat werken, een goed gesprek voert, of de kroeg induikt? In ‘Scheepers zet af’ zet Rob zich af tegen de alsmaar groter wordende stroom aan nieuws. ‘Scheepers zet af’ is inmiddels de zesde nieuwjaarsconference van Rob Scheepers.

Kies aantal:
11
zaterdag 21 oktober 2023
Cabaret Festival
Cameretten
Cabaretfestival Deel 1

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Cameretten Festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. 55 jaar later is het festival nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van morgen!

Kies aantal:
12
vrijdag 27 oktober 2023
Cabaret
Jeroens Clan
Korte metten

Jeroens Clan maakt korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk. Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

Kies aantal:
13
zaterdag 28 oktober 2023
Cabaret Festival
Cameretten
Cabaretfestival Deel 2

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. In 1966 organiseert een groep studenten een cabaretfestival vernoemd naar een plein in hartje Delft. Een succes! Cameretten Festival groeit uit tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. 55 jaar later is het festival nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de topcabaretiers van morgen!

Kies aantal:
14
zaterdag 4 november 2023
Muziektheater
CATALIJNE
OFF TO HOLLYWOOD!

CATALIJNE is een verhalende zangeres, bekend om haar expressieve en betoverende manier van zingen en performance. Ze staat voor muziek die raakt en verbindt. Met haar eigen filmische conceptalbums ‘Through the Wilderness’ en ‘Verwonderling’ op zak en als zangeres/actrice in theater- en muziekproducties neemt ze je tijdens deze voorstelling mee naar de wondere wereld van Hollywood! OFF TO HOLLYWOOD! Zet je schrap, want het wordt een ‘Spectacular Ride’!

Kies aantal:
15
vrijdag 10 november 2023
Cabaret
Gavin Reijnders
Glittermoe

In 2019 belande Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Na de finalistentour ging hij door en speelde hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands.

Kies aantal:
16
zaterdag 11 november 2023
Cabaret
De Rijnmondse Oudejaars
Oudejaarsconference met Tim Hartog

De Rijnmondse Oudejaarsconference is er voor alle Rijnmonders! Of je er nu geboren en getogen bent of net om de hoek komt kijken. Hij is er voor iedereen met interesse in dit gebied. Het afgelopen jaar wordt door de mangel gehaald en wat dit heeft betekend voor de regio. Dit alles uiteraard gemaakt door een Rijnmonder. In deze eerste editie is het de beurt aan Tim Hartog. Hij laat zijn licht schijnen over 2023. Ook zal hij het nieuws van de plaats van het theater bespreken. Dus bij jou!

Kies aantal:
17
vrijdag 17 november 2023
Cabaret
Joosen en de Jager
# Onbekend

Maximaal 650 tekens in te voeren!!

Kies aantal:
18
zaterdag 18 november 2023
Muziektheater
Philipe Elan & Reyer Zwart
Enfer et Paradis

In een volledig nieuwe theatershow presenteert Philippe, die een naam heeft opgebouwd als virtuoos vertolker van de klassieke Franse chansons, een collectie eigentijdse pop songs in de stijl van Julien Clerc en Michel Fugain. Het repertoire is afkomstig van het nieuwe studioalbum ‘Enfer et Paradis’. Naast nieuwe nummers, waaronder meerdere eigen nummers en bijdragen van Lenny Kuhr, vertolkt Philippe toch ook weer enkele van zijn favoriete chansons, maar dan wel in een nieuw muzikaal jasje. Wat blijft is de succesvolle samenwerking met zijn vaste begeleider Reyer Zwart die ook voor de productie van het album tekende.

Kies aantal:
19