Prins & Prins
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
zondag 24 september 2023
Familietheater
Kies aantal:
Prins & Prins
Kindervoorstelling onderbouw PO

Een vrolijke, luchtige, muzikale voorstelling over kriebels in je buik, knikkende knieën en dat anders zijn eigenlijk heel gewoon is. Een koningin die het wuiven zat is, wil stoppen met werken en zoekt naar meer avontuur in haar leven. Een kroonprins die houdt van uitslapen en het liefst heel de dag lol wil trappen. Een lakei die dit plezant vindt, maar vooral zorgt dat alles op rolletjes loopt in het paleis. En we zien heel veel prinsessen die op de koninklijke contactadvertentie afkomen! Bij niet één prinses voelt prins Frederick vlinders in zijn buik. Met Lakei Floris bespreekt hij alles en met hem kan hij ontzettend lachen!

Kies aantal: