Marée & Hoogeboom
Kies het gewenste aantal bij de voorstelling en klik op de knop [Bestel]. U wordt naar het bestelformulier gestuurd. Klik op die pagina op de desbetreffende knop om nog meer kaarten voor andere voorstellingen te bestellen.

Heeft u een verkeerd aantal gekozen dan kunt dat verderop wijzigen. Hiervoor dient u de bestelling te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Volg de instructie op de volgende pagina's.

Onder de foto staan 2 iconen. Met het klikken op de E wordt u doorgestuurd naar de website van de artiest in een nieuw venster. Klikt u op de camera, dan opent een pagina waar u een filmpje van de artiest kan bekijken.
zaterdag 30 september 2023
Muziektheater
Kies aantal:
Marée & Hoogeboom
BREL ENZO

Bas Marée en Johan Hoogeboom brengen een groots liedjesprogramma rond het werk van Jacques Brel, Ramses Shaffy en Bram Vermeulen, en ook eigen werk ontbreekt niet. Virtuoos klaterende teksten en bombastische composities afgewisseld met een dosis venijnige gevoeligheid zullen je op het puntje van je stoel doen belanden. Jacques Brel is de grote inspirator voor menig kleinkunstenaar. Zijn werk dient als basis voor grootheden als Bram Vermeulen, Rod McKuen, Maarten van Roozendaal, Stromae, Ramses Shaffy, Acda en de Munnik, Bas Marée en Johan Hoogeboom Wie? Bas Marée en Johan Hoogeboom!

Deze voorstelling is UITVERKOCHT