Theater 't Pand Gorinchem - zondag 28 mei 2023
De hoe en wat antwoorden...
Antwoord op uw vragen...
Hieronder treft u de meeste antwoorden op uw vragen. Klik op de groene balk om de tekst te lezen.
Zit het antwoord er niet bij, neem dan contact met ons op. Zie menu Info > Contactformulier.
Wij bieden u de mogelijkheid om 24 uur per dag te reserveren via onze website.
U kunt direct voor meerdere voorstellingen reserveren. Na het afronden van uw bestelling krijgt u een e-mail om de bestelling te bevestigen. Lees de instructies op onze pagina's hoe u uw bestelling succesvol kunt afhandelen.
U kunt uw kaarten aan de kassa van ons theater op de dag van de voorstelling betalen of vooraf met iDEAL (daarvoor is een link in de bevestiging per e-mail opgenomen). Aan de kassa kan ook gepind worden.
U kunt bij ons de meest gangbare theaterbonnen als betaalmiddel inleveren. Ook hebben wij een eigen "Pandbon". De waarde daarvan vertegenwoordigt een voorstelling in Theater 't Pand. Leuk om cadeau te doen.
Wij hebben 57 zitplaatsen op een schuin oplopende tribune. Er kunnen geen zitplaatsen gereserveerd worden. U kunt bij de kassa een beschikbare zitplaats uitkiezen. Wilt u per se een specifieke zitplaats? Kom dan op tijd. Onze kassa is 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.
We hebben helaas maar plaats voor 1 rolstoel. Wilt u met een rolstoel een voorstelling bekijken? Dan dient u telefonisch te reserveren; dit kan tijdens kantooruren van 10:00 tot 15:00 uur via 0183-638 044. Wij beschikken niet over een ringleiding.
Parkeren kunt u het voordeligst in parkeergarage Kweeklust. Hier kunt u vanaf 18:00 uur gratis parkeren (behalve op koopavond). In het centrum op straat is het tot 22:00 uur betaald parkeren (maximaal 2 uur).
In ons knusse theater treden voornamelijk artiesten op die met hun voorstelling nog in een try-out fase zitten. Deze voorstelling is nog in de maak en de artiest gebruikt het theater om zijn/haar voorstelling te vervolmaken. U bent getuige van de groei van de voorstelling.
Theater 't Pand doet er alles aan om het u als bezoeker aangenaam te maken. Daar hoort ook uw veiligheid bij. Onze medewerkers hebben een BHV-certificaat en zijn getraind om snel en accuraat bij incidenten te handelen. Op last van de brandweer mogen er geen jassen los mee de zaal in. U dient uw jas dus in onze garderobe te hangen. Wij zijn waakzaam over uw en onze goederen.