Stand-up
vrijdag 22 november 2019
Farbod
Vers van de pers
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen.
Aantal:   
Cabaret
zaterdag 23 november 2019
Harteveld
Weet ik veel
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft. Van al het internetverkeer is 10-15% porno. 66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is. Dit soort dingen, daar zit mijn hoofd dus vol mee. Dankzij het internet. Dat maakt mij een aanwinst voor uw pubquiz team, maar ook een buitengewoon irritant persoon om een discussie mee te voeren. Want elk standpunt kan ik relativeren tot je er bij neervalt. Ik ga de hele avond wetenswaardigheden op u loslaten.
Aantal:   
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 19 november 2019
Doubles Vies (2018)
Komedie, geregisseerd door: Olivier Assayas
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 8,00 filmpje
Het verhaal speelt zich af in het Parijse uitgeversmilieu. Alain, een succesvolle uitgever en Léonard, auteur, hebben beiden de leeftijd van de midlifecrisis bereikt. Ook kunnen ze maar moeilijk om met de modernisering in de literaire wereld. Als dat nog niet genoeg was, verloopt het thuis niet goed met hun echtgenote. Hierop besluiten de vrienden hun plaats in de samenleving, met diens nieuwe regels, opnieuw op te eisen.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 29 november 2019
Thijs Kemperink
Eerlijk duurt het kortst!
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programmas over alledaagse themas verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Over Eerlijk duurt het kortst!: Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen.
Kleinkunst
zaterdag 30 november 2019
Benjamin v/d Velden
Ja maar hoe dan?
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Benjamin vraagt zich altijd af hoe iets werkt. Soms uit wanhoop, maar meestal uit interesse. Neem deze promotietekst, voor een voorstelling die over een jaar vanaf nu af moet zijn. Nog geen woord op papier en de piano onberoerd. Benjamin wil u verrassen en de romantiek bewaren. Ja, maar hoe dan? Dat mag u zelf ervaren. Benjamin heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort.
Aantal:   
38046
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzondag 17 november 2019