Muzikaal Cabaret
zaterdag 21 september 2019
Maartje & Kine
Hoge Noot
Nog 1 kaart beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Magistrale solos en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier. Alles wordt gecombineerd met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz, opera en balkan tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zlfs als de wereld vergaat.
Aantal:   
Cabaret
vrijdag 27 september 2019
Op Sterk Water
In Space
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
In hun nieuwe voorstelling 'In Space' gaat Op Sterk Water verder dan ooit. Met de aarde aan de rand van de afgrond ligt de toekomst buiten de dampkring. Vier mannen in een ruimteschip, een spannende reis en een onbekende bestemming. Als je zo ver weg gaat, komt het ineens wel heel dichtbij... De mannen van Op Sterk Water zijn d toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretiers van Nederland. Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op.
Dinsdagavond, Filmhuis avond!
dinsdag 24 september 2019
The Sisters Brothers (2018)
Komedie, geregisseerd door: Jacques Audiard
Aanvang: 20:15u | Prijs: € 8,00 filmpje
De jaren 1850. Hermann Kermit Warm is een vindingrijke en sympathieke man die volgens de Commodore iets belangrijks gestolen heeft. Broers Charlie en Eli Sisters gaan op weg naar Oregon City, waar Warm een goudmijn bezit. Hoewel Charlie geen probleem heeft met het nemen van iemands leven, denkt Eli daar anders over. Hun opdracht pakt uiteindelijk op verrassende wijze anders uit. Met Rutger Hauer (zijn laatste filmrol)
Aantal:   
Muziek
vrijdag 4 oktober 2019
Flip Noorman
zingt Leonard Cohen
-UITVERKOCHT-
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na het overlijden van Cohen in 2016 bracht Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten is hij gezwicht om het programma nu ook in het theater te brengen. Bijgestaan door zijn voltallige band "De Noormannen" of in trio bezetting brengt hij nu zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand.
Cabaret
zaterdag 5 oktober 2019
Spruijt en Opperman
Heimween
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed. True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn... We baden niet alleen in luxe, n, we verdrinken erin. En daarom heimween we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. We voelen ons deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn. Wij heimween naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is.
Aantal:   
35271
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemzaterdag 21 september 2019