Kleinkunst
vrijdag 31 januari 2020
AKF
Halve Finalistentournee
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van 2020! Deze cabaret- en kleinkunsttalenten gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programmas op een landelijke try-out tournee. Daarbij worden ze gecoacht door verschillende theatermakers en regisseurs en volgen ze diverse Keep an Eye Masterclasses. Vlieguren maken, bijschrijven, schrappen, ontwikkelen en zo nu en dan spreekwoordelijk op je bek gaan.
Aantal:   
Muziek
zaterdag 1 februari 2020
INKT
Theaterconcert
HELAAS AFGELAST
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
INKT brengt je het nieuwe Nederlandse levenslied. Het orkest speelt romantische liedjes over het leven en de liefde die gelijk bij je naar binnen en onder je huid kruipen. Van up-tempo folknummers tot melancholische arrangementen, pop, klassiek en jazz gemixt in een symfonisch jasje. Een nieuwe kijk op chansons in de traditie van Liesbeth List en Jacques Brel. INKT is moeilijk onder n noemer te vangen en dat is precies hun kracht.
Dinsdagmiddag, Filmhuis middag!
dinsdag 4 februari 2020
Queen of hearts
Drama, geregisseerd door: May el-Toukhy
Aanvang: 14:00u | Prijs: € 8,00 filmpje
Anne is gelukkig getrouwd met Peter, met wie ze een tweeling heeft. Het leven van de familie wordt verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met het opbouwen van een relatie met zijn lang verloren zoon, is Anne gewend aan moeilijke jongeren in haar werk. Ze krijgt een \u200b\u200bband met Gustav. Gaandeweg verandert hun relatie en wanneer Anne Gustav verleidt, brengt ze zowel haar carrière
Aantal:   
Kleinkunst
vrijdag 7 februari 2020
Glodi Lugungu
Ze bedoelen het goed
-UITVERKOCHT-
Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!
Muzikaal Cabaret
zaterdag 8 februari 2020
Jan Rot
O ja!
Nog 2 kaarten beschikbaar
  www Aanvang: 20:30u | Prijs: € 10,00
Jan Rot neemt u mee naar het einde van de vorige eeuw. Jaren 90, dichtbij en toch alweer ver weg! De door Frits Spits gekroonde Koning van de Hertaling waagt zich aan hits van Nirvana en U2 tot die draak uit Titanic, naast natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja! -momenten uit het collectief geheugen.
Aantal:   
40890
Uitgave van Stichting Centraal Theater Gorinchemwoensdag 29 januari 2020